Marković: Demokrate ne znaju ni ko su ni šta su

Demokrate su pokazale da njima srednji prst Marka Kovačeviča na intoniranje crnogorske himne nista ne znači, istakla je odbornica Liberalne partije Jelena Marković reagujući na saopštenje iz ove partije u kome se između ostalog kaže da su odbornici Evropskog tima za Nikšić napuštili sjednicu Skupštine opštine Nikšić u subotu po naređenju funkcionera Demokratske partije socijalista Jevta Erakovića.

„Demokrate su te koji su ovim nastupom pokazale veliki politički kukavičluk, koji ne znaju ni ko su ni šta su jer oni su od svega po malo, a ustvari jedno veliko ništa, oni koji mogu da opravdavaju ovako gnusan čin Kovačevića ne zaslužuju ni pomena, sa takvima nema pregovora jer za fotelju bi sve dali. Polako ali sigurno gube biračko tijelo kako u Nikšiću tako i u Crnoj Gori, a to pokazuju reazultati svih prošlih izbora, zato su u panici“, navela je ona.

Marković dodaje da ih je Dritan Abazović preveo žedne preko vode.

„Kod njih ne stanuje demokratija već teški nacionalizam i svetosavlje, idu kod Joanikija kao što su išli kod Amfilohija za podršku, a ovamo glume neku građansku muletničku partiju, a to su malo sjutra. Treba da se pokriju ušima, a ne da se glaskaju po ovom pitanju, ali oni obraza nemaju“, istakla je Marković.

 
NIKŠIĆ PROGNOZA