Državljaninu Srbije 15 dana zatvora zbog nasilja prema partnerki

Državljanin Srbije V.N (1984) iz Bora, osuđen je na 15 dana zatvora jer je izvršio nasilje nad svojom vanbračnom suprugom. 

„Sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je okrivljenom V.N (1984) iz Bora, državljaninu republike Srbije izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana jer je prethodnog dana u smještaju koji koristi u Ulcinju najprije izvršio fizičko nasilje prema svojoj vanbračnoj supruzi, prijeteći joj potom da zbog fizičkog napada koji je od njega pretrpjela ne smije pozvati policiju, jer će je u suprotnom lišiti života“, istakli su iz Suda za prekršaje u Budvi. 

Okrivljeni je, kako dodaju, prije pravosnažnosti rješenja upućen na izdržavanje zatvorske kazne u UIKS Spuž, a nakon izdržane kazne, prema njemu stupa na snagu i mjera zabrane uznemiravanja i uhođenja žrtve nasilja u trajanju od 6 mjeseci, koju će izvršavati Uprava policije.

Takođe, Š.M. (1983) iz Bara, zbog odbijanja da se podvrgne alkotestiranju kažnjen je kaznom zatvora u trajanju 15 dana.

„Osim kazne, dežurni sudija odjeljenja u Baru Alija Musličić mu je izrekao i zabranu upravljanja vozilom B kategorije u trajanju o 6 mjeseci kao i 3 kaznena boda“, zaključuju u saopštenju. 

Foto: Ilustracija

NIKŠIĆ PROGNOZA