DPS Nikšić: Bezlične i bezidejne Demokrate svoju politiku tvore na podmetačinama, slučaj snimci – pišite propalo

Skoro 24 časa su bila potrebna nikšićkom odboru Demokrata da odgovore na saopštenje u kojem smo ukazali da su kreatori snimaka koje su objavili zapravo oni, a ne aktivisti Demokratske partije socijalista, naveli su iz DPS Nikšić.

Takvim bijednim stvarima se, kako navode,cipak, bave samo i „isključivo bezlične i bezidejne Demokrate koji svu svoju politiku tvore na podmetačinama“.

„Mora da su izmišljeni likovi, a ne Demokrate, pozapošljavali familiju užu i širu, od lokalne samouprave do EPCG. Mora da je izmišljeni lik, a ne sekretar koji dolazi iz redova Demokrata neadekvatnim reakcijama, kumovali skandalu sa Q-groznicom i širenju zaraze. Mora da su izmišljeni likovi, a ne Demokrate, uništile brend grada FK Sutjeska. Mora da su izmišljeni likovi, a ne Demokrate nikšičku bolnicu ruinirali do te mjere da je izgubila ugled regionalnog zdravstvenog centra. Ne bi nas iznenadilo da sad kad demonstriraju nesposobnost na polju rješavanja problema pasa lutalica, koji predstavlja opasnost po nikšićku djecu, na prvom mjestu, kažu da aktivisti Demokratske partije socijalista dovode pse u Nikšić. Eto toliko duboko tone ova partija kojoj ni sva zapošljavanja i pritisci neće pomoći da budu mnogo iznad cenzusa na prvim sljedećim lokalnim izborima“, ističu iz nikšićkog DPS- i poručuju:

„Batalite više s ovim najjeftinijim mogućim političkim marketingom zbog kojeg vam se građani smiju, zbog kojeg ste na skali jadnih političkih subjekata u Crnoj Gori – ubjedljivo najjadniji“.

foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA