Demokrate Nikšić: Snimci dokazuju da DPS instruiše aktiviste da smeće odlažu pored kontejnera

U svrhu razbijanja laži i podmetačina, kojima DPS pokušava prevariti građane Nikšića, dostavljamo snimke koji dokazuju da strukture instruisane od strane DPS-a, pored polupraznih kontejnera, otpad odlažu oko njih, kako bi DPS sjutradan pisao saopštenja i širio laži o “prepunim kontejnerima” i navodnim zarazama, saopšteno je Opštinskog odbora (OO) iz Demokratske Crne Gore Nikšić.

Dodaju da su međutim već sinoć od strane nadležnih podnijete prijave Komunalnoj policiji, a sjutra će, kako navode, podnijeti krivične prijave za izazivanje panike i ugrožavanje zdravlja građana.

“U potpunosti nam je jasno da rezultati sekretara Krtolice, koji je najzaslužniji za zatvaranje deponije Mislov do, ekološke crne tačke na kojoj je DPS deponovao životinjski, medicinski i komunalni otpad, i zahvaljujući čijoj posvećenosti će uskoro biti riješen problem pasa lutalica, izuzetno bole DPS, jer je Krtolica za 3 godina uradio više nego oni za 30”, kazali su oni.

Prema njihovom mišljenju, s obzirom na to da su spremni da zarad političkih poena potencijalno ugroze zdravlje građana, kao što su, “kroz kriminalne i koruptivne dilove uništavali Nikšić 30 godina, ne bi nas začudilo da, političko krilo mafije, posegne za još opasnijim stvarima”.

“Ipak, spremni da svaku njihovu laž i podmetačinu razbijemo u paramparčad, ali smo sigurni da je nakon ovoga svima jasno da DPS nije opozicija vlasti, već opozicija gradu i da, nažalost, i dalje čine sve na njegovu štetu”, zaključuju iz OO Demokrate Nikšić.

Foto/video: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Vidak Krtolica je ljudina.. toliko

NIKŠIĆ PROGNOZA