(VIDEO) Draganu Dragniću ni nakon dvije godine nije sanirana šteta od klizišta na porodičnoj kući, sa novim padavinama situacija alarmantnija

Nevrijeme koje je za vikend zahvatilo nikšićku opštinu, posebno Župu, izazvalo je velike nevolje stanovnicima toga kraja, a najgore je prošao Dragan Dragnić iz sela Vasiljevići koji je morao da napusti porodičnu kuću pošto su velike padavine pokrenule klizište koje je pričinilo ogromnu štetu na kući koja nije više za stanovanje. Sa novim padavinama situacija je sve teža i teža.

„Sada, 19. novembra, biće dvije godine kako mi je kuća srušena. Nije bila koliko je sad. Sad je unakažena. I štala mi je bila prije narušena, a sad pogotovo. Sad je kuća totalna katastrofa. Neka malo vide. Dolazio je veliki gospodin Milašinović da vidi. Bio mi je rekao da će brzo to biti, a od toga evo godina, jer je on kasnije malo došao, nije ta komisija odmah bila, no možda posle par mjeseci. Evo godina i po gospodin Milašinović mi je bio rekao odmah će ti to biti, još je to danas tu, na njegovu riječ i na riječ Opštine. Sad mi je jako klizište oko kuće, sa svake strane, štala, kuća pogotovo, prava katastrofa, sa svake strane mi je klizište kuću uhvatilo. I prilazni put je zablokiran!“, kaže Dragnić.    

Očekivao je pomoć, ali pomoći niotkuda.

„Oni su meni bili rekli da će sve biti u redu i ovo i ono. Tako, da ti prvo kažem, totalno sam nezadovoljan, Ovu sliku neka vide i… ako nemaju sluha i vida za ovo, ne znam za što imaju“, kaže Dragnić.

Opština Nikšić je porodici Dragnić ustupila na korišćenje privremeni smještaj u Humcima.   

Mina Gezović

Foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA