Marković: Izborila se Crna Gora uvijek sa svim pošastima koje je snađoše

Kako god ‘ocete. Ja uvijek srcem crnogorskim! Neka sam jedina i treba da sam. Ne mjerim mjernim jedinicama nivoe funkcija, upućena je prijetnja Crnoj Gori, njenim građanima! Tu je granica. Da je kojim slučajem ovako izgovorio neko izvan aktuelne vlasti, lisice bi mu odavno stavili. Da li je ćutnja političkih struktura odraz nespremnnosti da govorimo o tome da je u programu TV Vijesti došlo do kršenja člana 49 Zakona o medijima, pita se potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

Ona je reagovala na izjavu profesora Milana Popovića. Popović je u emisiji TV Vijesti „Nedjelja u retrovizoru“ između ostalog kazao da bi eventualna koalicija liste Jakova Milatovića sa DPS-om to dovelo do „povećavanja vjerovatnoće izbijanja unutrašnjeg nasilja većih razmjera, povećane agesivnosti mafiokratije, i povećane vjerovatnoće građanskog rata u Crnoj Gori“.

„Da li zato ne žele da se oglase iz apsolutno ni jedne političke stukture i osude javnu prijetnju građanima?
Ima li u Crnoj Gori institucije sistema da radi po zakonu i obavlja dužnosti? Đe nam je Ombudsman? Zima je prošla ili on kao i obično spava, ne štiti ljudska prava, samo vlast koja god da je, na vlasti? Uvijek ljudsko hvala pravim stručnjacima, u moru ,,nečijih“ produženih ruku u medijima, jer je blago imati one koje vodi etika, profesionalnost i odanost profesiji poput Nikole Markovića koji je na čelu lokalnog javnog emitera, a za kojeg mogu reći da je djelovanjem preokret i najiskrenije, neočekivani primjer najuzvišenijeg nivoa profesionalizma u medijskoj zbilji i savršeni ogledni primjer kako trebaju svi u medijskom prostoru da djeluju. Svaki čovjek koji je ,,svoj“ i principijelan, ne griješi. Boris Raonić je kontra svega ovog. Sve prođe i to će. Izborila se Crna Gora uvijek sa svim pošastima koje je snađoše“, zaključila je Marković.

Foto: LP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA