Smailović: Put Petnjica-Bioče ubrzaće razvoj bihorskog kraja

Šef kluba poslanika Bošnjačke stranke Amer Smailović pozdravio je raspisivanje tendera za gradnju puta Petnjica-Bioče. On je naglasio da je taj put jedan od prioriteta za razvoj cjelokupnog bihorskog kraja kao još jedna od realizovanih stavki iz Sporazuma koji su, kako je rekao, prilikom ulaska u 44. Vladu potpisali sa premijerom Milojkom Spajićem.

“Zadovoljni smo da je zahtjev BS prihvaćen i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u realizaciji ove aktivnosti. Podsjećamo i da je u mandatu ministra kapitalnih investicija mr Ervina Ibrahimovića izvršena prekategorizacija ovog puta čime su se i stekli uslovi za raspisivanje ovog tendera i finansiranje ovog puta iz Budžeta Crne Gore, kazao je Smailović

Vjeruju da će ovaj putni pravac, stvoriti pretpostavke bržeg razvoja ovog kraja.

„I pozivamo Vladu i nadležne uprave da hrabrije krenu u realizaciju infrastrukturnih projekata na sjeveru Crne Gore, kako bi se valorizovali potencijali sjevera i zaustavilo dalje iseljavanje građana.Bošnjačka stranka će nastaviti da insistira na sličnim projektima, a u interesu svih u Crnoj Gori i države Crne Gore”, kazao je Smailović.

foto: BS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA