Braća uhapšena u Batajnici: Pretukli muškarca i slomili mu lobanju

Braći S. D. i N. D. određen je pritvor zbog sumnje da su prije nešto više od mjesec dana pretukli jednu osobu ispred poznatog restorana u Batajnici.

Nakon realizacije potrage, po nalogu javnog tužioca donijeta su rješenja o zadržavanju okrivljenih, nakon čega je izvršena dokazna radnja prepoznavanja S.D. i N.D. od strane dva svjedoka – očevica, pa su okrivljeni dana 02.10.2024. godine u tužilaštvu saslušani na sve okolnosti koje su navedene u krivičnoj prijavi.

Okrivljenima se stavlja na teret da su izazivanjem tuče i drskim i bezobzirnim ponašanjem teže remetili javni red i mir i ugrozili spokojstvo građana kada su oštećenom Lj.K. (31) motkama nanijeli teške tjelesne povrede u vidu nagnječenja mozga i frakture dijela lobanje.

S.D. je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnih djela, dok je N.D. izjavio da jeste oštećenog jednom udario motkom, ali ne po glavi.

Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, kao i da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti djelo i uticati na svjedoke, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnijelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenima odredi pritvor u trajanju od 30 dana, koji je rješenjem suda i određen.

Foto: MUP Srbije

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA