Raičević primio najbolje policijske službenike u 2024. godini

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević danas je upriličio prijem za najbolje policijske službenike u opštini Bar za 2024. godinu povodom Dana unutrašnjih poslova, kako bi izrazio zahvalnost za njihov predani rad i nesebičnu posvećenost očuvanju sigurnosti i mira.

Tim povodom, Opština Bar je nagradila istaknute službenike za izuzetan doprinos u očuvanju bezbjednosti i profesionalnom obavljanju dužnosti.

Prijemu su, kako je saopštila ta gradska uprava, prisustvovali potpredsjednik Opštine Bar Damir Rašketić, načelnik Regionalnog centra bezbjednosti “Jug” Petar Rolović, kao i nagrađeni službenici Alma Hot, Milika Perović i Mithad Alilović.

Tokom prijema, u saopštenju za medije navodi se da je Raičević istakao vrhunski profesionalizam i efikasnost nagrađenih službenika, koji su svojim radom postavili visoke standarde u svom poslu.

“Nagrađeni službenici predstavljaju ljude od integriteta. Njihov trud, uprkos izazovima, svakodnevno doprinosi jačanju povjerenja građana i sigurnosti lokalne zajednice, a time i boljem kvalitetu života u Baru”, kazao je Raičević.

Raičević je takođe naglasio kontinuiranu saradnju Opštine Bar sa Odjeljenjem bezbjednosti Bar, koja se ogleda kroz različite projekte, kao što je adaptacija fasade na objektu Odjeljenja bezbjednosti Bar, finansirana od strane lokalne uprave ali i kroz mnoge druge, do sada realizovane donacije kojima se dodatno unapređuju uslovi rada policijskih službenika.

Na sastanku je istaknuta važnost partnerskog odnosa lokalne uprave i policije u cilju jačanja sigurnosti i kvaliteta života građana.

Foto: Opština Bar

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA