Božović: Pozivamo aktere većine od 30. avgusta na dijalog i dogovor u Podgorici

Ne smijemo dozvoliti da se točak istorije vrati unazad i zato pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. godine na dijalog i dogovor u Podgorici, kako bi Glavni grad zadržao status lokomotive razvoja čitave Crne Gore, poručio je poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Bogdan Božović.

Socijalistička narodna partija je, prema njegovim riječima, ponosna na svaki glas kojim je ukazano povjerenje partiji i koaliciji “Za budućnost Podgorice”.

“Jer je to glas za stabilnost, sigurnost i razvoj Glavnog grada. Moramo biti zadovoljni našim izbornim rezultatom, koji je ostvaren kroz pozitivnu i čistu kampanju koju smo vodili. Borba za Podgoricu koja će biti kvalitetno mjesto za život svih njenih građana se nastavlja. SNP će tome i dalje davati maksimalni doprinos, a vraćanje parlamentarnog statusa u Glavnom gradu dodatno obavezuje sve nas u SNP-u da učinimo sve kako bi realizovali izborni program i opravdali očekivanja građana Podgorice”, naveo je poslanik u saopštenju za medije.

Za SNP je, kaže, svaki čovjek važan i zato će poboljšanje životnog standarda svih građana biti u “centru našeg djelovanja u parlamentu Glavnog grada”.

“S druge strane, ne smijemo dozvoliti da se točak istorije vrati unazad i zato pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. godine na dijalog i dogovor u Podgorici, kako bi Glavni grad zadržao status lokomotive razvoja čitave Crne Gore”, zaključio je Božović.

foto:Skupština CG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA