Bečić: Rožaje ima sve preduslove da postane još značajniji centar privrede i društvenog života sjevera

Povodom 30. septembra, Dana opštine Rožaje, Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade, uputio je čestitke predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicama i odbornicima Skupštine opštine, kao i svim građankama i građanima Rožaja.

„Rožaje se oduvijek isticalo po svojim prirodnim ljepotama, bogatim resursima i prepoznatljivom duhu zajedništva, gdje multietnički i multikonfesionalni sklad čine snažan temelj za dalji razvoj. Uz ovakve vrijednosti, Rožaje ima sve preduslove da postane još značajniji centar privrede i društvenog života sjevera Crne Gore“, naveo je Bečić.

Uvjeren je, kako je naveo, da će, zahvaljujući zajedničkim naporima lokalne i državne vlasti, kao i aktivnom angažmanu svih građanki i građana, Rožaje napredovati.

„Pažljivo planiranje i strateška ulaganja u infrastrukturu otvoriće nova vrata za investicije, što će doprinijeti poboljšanju kvaliteta života i stvaranju novih radnih mjesta. Ove inicijative će donijeti dugoročne benefite i omogućiti mladima da grade dostojanstven život u svom rodnom gradu.

Sa iskrenom željom da današnji praznik bude podsticaj za razvoj Rožaja i da svaki naredni dočekujete u još povoljnijem ambijentu, još jednom vam srdačno čestitam Dan opštine“, zaključio je Bečić.

foto: Vlada CG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA