Pavićević: Protiv Zvezde da dodatno uigramo ekipu

Košarkaše Mornara u 2. kolu očekuje težak, gotovo nemoguć zadatak – Barani sjutra gostuju Crvenoj zvezdi (18 časova). Trener Barana Mihailo Pavićević poručio je da će meč sa evroligašem iskoristiti da dodatno uigra ekipu.

Obje ekipe su poražene na startu, Mornar očekivano od Budućnosti u „Topolici“ (98:51), Zvezda iznenađujuće od Dubaija u gostima (86:84)

„Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku. Da ne ponavljam u kakvoj smo situaciji – daleko je to od nivoa ABA lige, a pogotovo od nivoa Zvezde. Ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se uigramo, da počnemo da ličimo na ekipu i da dostojanstveno pružimo otpor Zvezdi. O Zvezdi ne treba trošiti riječi, evroligaška ekipa, sa vrhunskim igračima i vrhunskim trenerom. Zaista, očekuje nas veliko iskušenje, ali ne možemo da biramo. Idemo da odigramo što bolje i da probamo da pružimo što jači otpor“, rekao je Pavićević.

Plejmejer Mornara Ilija Đoković poručio je da će ekipa učiniti sve da namuči favorita.

„Rezultat protiv Budućnosti nije realan, jer smo kasno krenuli sa treninzima. Očekuje nas možda i najozbiljniji protivnik u ABA ligi, iznenađujuće su izgubili od Dubaija. Igraju kod kuće i sigurno će biti motivisani. Na nama je da se postepeno dižemo iz kola u kolo. Realno, ne idemo sa bijelom zastavom, a realno cilj i imperativ nije pobjeda. Ali ako nam se bude pružila, naravno da ćemo je uzeti“, kazao je Đoković.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA