Milatović omalovažavao novinarku TVCG

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović koji je i aktivni učesnik predstojećih izbora u Podgorici na kojima učestvuje lista „Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu“ obrušio se na današnjoj konferenciji za novinare na reporterku Televizije Crne Gore.

Na neprimjeren i drzak način kakav ne dolikuje predsjedniku svih građana, Milatović je verbalno napao novinarku Aleksandru Jovančević, jer ga je pitala da li je zloupotrijebio funkciju tako što je snimio izborni spot u svom kabinetu.

On je povišenim tonom upitao da li je pogledala izborni spot i je li ga saslušala do kraja, te odmah konstatovao da to nije učinila, već joj je urednik, odnosno direktor Radio Televizije Crne Gore Boris Raonić pisao pitanje.

„Nego vam je urednik, direktor RTCG napisao što ćete da pitate, vi pitate. Pa primate li za to platu? Pa jesmo li se mi borili za ovo? Da direktor RTCG-a pošalje pitanje novinarki koja nije ni pogledala to što pita i da ona postavi pitanje?Jesmo li se za ovo borili? Jesmo li se borili za ovo kad smo oslobađali RTCG? Jesmo li se, gospođo, borili za ovo? Ja se borim i za vas. Ja se sad, vjerujte, borim i za vas. Jer ne želim nikad više da direktor RTCG vama pošalje poruku da pitate ovo ili ono. Danas sam snimio spot gdje sam pozvao svakog građanina, i sad ponavljam to, pozivam svakog građanina Crne Gore da glasa za one za koje misli da su najbolji“, rekao je Milatović vrijeđajući novinarku, time što joj je spočitao da je pročitala pitanje koje joj je neko drugi napisao.

foto: RTCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA