Ninamedia novi prijatelj Fondacije „Čini dobro“ 

Nevladina fondacija „Čini dobro“ širi mrežu prijatelja koji dijele iste vrijednosti po pitanju društveno odgovornog poslovanja i filantropije.

„Raduje nas činjenica da rezultati našeg rada, inovativnost i kreativnost, koje unosimo u projekte i aktivnosti, čiji su uticaji već vidljivi u društvu, posebno u segmentu edukacije, zelenih inicijativa i mladih, privlače pažnju renomiranih kompanija. Širenje kruga prijatelja Fondacije, među kojima je sada i Ninamedia Crna Gora, daje nam podstrek da zajedno radimo još više, za dobrobit crnogorskog društva”, rekla je mr Marija Manja Jovović, direktorica Fondacije „Čini dobro“.

Ninamedia Crna Gora je još jedna kompanija koja stremi istim ciljevima, promocija društveno odgovornog poslovanja i poslovne kulture, kao i Fondacija “Čini dobro”, a sve za dobrobit društva.

„Ninamedia je ponosna što postaje prijatelj Fondacije „Čini dobro“, podržavajući njihovu misiju jačanja zajednice kroz društveno odgovorne inicijative. Kao kompanija posvećena transparentnosti i pozitivnim promjenama, vjerujemo da partnerstva poput ovog omogućavaju konkretan doprinos edukaciji, zaštiti životne sredine i digitalnom razvoju. Ninamedia se zalaže za održive vrijednosti, i kroz ovo prijateljstvo dodatno ćemo unapređivati prilike za rast mladih i podržavati filantropske projekte koji grade bolju budućnost za sve“, kazala je Marija Lekićević, izvršna direktorica Ninamedia Crna Gora.

foto: Fondacija „Čini dobro“

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA