„Medvjedice“ ostavile sjajan utisak u Hadžićima, Ivana Savić MVP turnira

Na poziv Rukometnog kluba Hadžići ekipa Trebjese Bemax učestvovala je na trećem Međunarodnom turniru „Hadžići kup“ koji je okupio premijerligaške ekipe iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

U prvoj utakmici „medvjedice“ su savladale odličnu ekipu Sloge iz Gornjeg Vakufa rezultatom 40:31, dok su u finalu odigrali odličan meč sa učesnikom ovogodišnjeg EHF Kupa i prošlogodisnjim osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine ekipom Hadžica.

Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo ekipe Trebjese Bemax ( 17:14) dok su i u drugom poluvremenu „medvjedice“ bile u prednosti sve do 53. minuta, kada se desio i ključni momenat i kada su nikšićanke ostale sa tri igrača u polju što je ekipa Hadzica iskoristila da preokrene rezultat (27:26). Do kraja se igralo gol za gol i a viđene su i odlične intervencije na jednoj i drugoj strani golmanki Kecojević i Selimović. Ipak, više sreće u završnici meča imala je domaća ekipa koja je svojim iskustvom meč rijesila u svoju korist sa konačnih 31:29.

Ivana Savić je proglašena za MVP turnira.

„Čestitke svim našim igračicama na odlično odigranim utakmicama i sjajnoj energiji. Veliku zahvalnost dugujemo organizatoru turnira, ekipi Hadžića i cijelom rukovodstvu na odlično organizovanom turniru i sjajnom dočeku na čemu se iskreno zahvaljujemo. Iznad svih Trebjesa Bemax“, poručili su iz Nikšićkog kluba.

Foto: RK Trebjesa Bemax

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA