Šljivančanin: Šta drugo očekivati od DPS-a, za koji građani misle da je bio glavni administrator Skaj aplikacije

Šta drugo očekivati od Demokratske partije socijalista, za koju građani vremenom sve više misle da je bila glavni administrator Skaj aplikacije, osim da takve prepiske izmišlja i prilijepi drugima, sa samo jednim ciljem: da spasi svoje skaj junake i najveće kripto obožavaoce, a u prvom redu njihovog šefa Radoja Zvicera, Zorana i Petra Lazovića, Ljuba Milovića, te Veselina Veljovića, Vesnu Medenicu, Milivoja Katnića i Sašu Čađenovića, navodi se u reagovanju Alekse Šljivančanine, predstavnika Mladih Demokrata i člana Glavnog odbora Demokrata, na saopštenje DPS-a Nikšić.

Kako ističe, da je i danas, ali i u samo vrijeme lansiranja, direktno od strane DPS-a osmišljena ova glupost, „najbolje svjedoči podatak da je objavljena samo na njihovom partijskom glasilu, Bemax mediju, koji je osnovan da bi bio megafon lica koji se kriju iza lažnih identiteta i Skaj aplikacija, ali i megafon najviših funkcionera DPS-a, ali nažalost i najviših sistemskih funkcionera koji su državne interese sluganski pretvorili u interese najozloglašenijeg evropskog narko kartela“.

“Ovako je, dragi građani, DPS lažnim Skaj prepiskama pokušao da kompromituje izvorne Skaj prepiske koje su objavljene u zvaničnim tužilačkim spisima, koji kipe i prelivaju od nesnosne količine DPS funkcionera, što kolege iz Skaj partije nećete skriti dok god smo mi na političkoj sceni. A u tim prepiskama kolege iz DPS-a, prepunim vaših funkcionera, vjerovali ili ne između ostalih pominje se i vaš Nikšićanin Milo Đukanović. Ali i poruka u kojoj se pominje je autorsko djelo vašeg partijskog funkcionera, mlađanog kriminalca u uniformi Lazovića: „Ne pominji magacin 35-icu. Iz njega smo sve izvukli. Ne pominji Milana Roćena. Pardon, 25-icu. I ne pominji da radimo 30 godina i da dajemo pare Milu lično na ruke. Nemoj kazati da Milu nosimo pare. Milu Đukanoviću lično na svakih mjesec dana 300.000 na ruke da nosi moj striko”, piše u poruci”, navodi Šljivančanin.

“Dakle, kolege iz Skaj partije ovakvom izmišljotinom koju ste za 30 godina i više nego dobro uvježbali, ste još jednom dokazali da ste partija čiji su funkcioneri klasični advokati lica optuženih za teške zločine, i to veoma loši advokati, jer vam branjenicima mirišu debele robije”, poručuje on.

foto: Demokrate

NIKŠIĆ PROGNOZA