DPS Nikšić: Pričom o SKY, Demokrate neće skrenuti pažnju sa laži o smeću

Tačno, Demokrate, ukoliko građani Nikšića vjeruju vama, a ne svojim očima, onda vam je demantij uspio, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

„Ali evo još snimaka i sličica, da se zabavljate uzaludno lažima demantujući, ionako ništa drugo ne radite. Kao i obično, kad bivate satjerani u ćošak, posežete za pričom o klanovima, ali da se prisjetimo SKY prepiske i poziva kriminalnih klanova: “Svi za Demokrate, dajemo za glas 50 EUR, pojačaćemo za Bečića““, navodi DPS u saopštenju.

Kako dodaju, kad već demantuju, treba da demantuju i prepiske sa SKY, koje nije kako kažu DPS izmislio, nijesu izmislili ni fotografije iz Željezare, kao što nijesu izmislili ni to da su, kako navode, Demokrate „Partija NON GRATA“.

„I još, da li ćete na bilo koje izbore izaći samostalno, nećete – znamo, pošto ne smijete vaš rad dati na sud građanima, jer cenzus je vaša mjera u ovom trenutku. Kažemo u ovom trenutku, jer ako nastavite djelovati po štetnoj i parazitskoj praksi koju ste uspostavili, brzo ćete i ispod cenzusa, što realno i zaslužujete.

Zato nastavite da demantujete, a mi ćemo isključivo dokazima razobličavati vaše laži, petljavine, politički kukavičluk, bezidejnost i nerad, jer čega ste se god dohvatili, to ste i uništili“, dodaje nikšićki DPS.

foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA