SO Zeta ostala bez sekretara, Mariji Perović istekao mandat

Skupština opštine Zeta ostala je bez sekretara jer je dosadašnjoj sekretarki Mariji Perović istekao mandat.

Za sekretarku Skupštine Opštine u okviru Glavnog grada-Golubovci Perović je imenovana 19. jula 2019. godine. Kako je za „Dan“ kazala Marija Perović, kada bude raspisan konkurs za mjesto sekretara Skupštine opštine Zeta, prijaviće se.

– Kada za to dođe vrijeme prijaviću se na raspisani konkurs za mjesto sekretara Skupštine opštine Zeta. Smatram da me moje kvalifikacije i znanje čine kompetentnom za obavljanje te funkcije. Druge opcije koje su mi ponuđene takođe su u opticaju, ali te poslovne ponude ne mogu da otkrivam. Svakako kada za to dođe vrijeme, bićete obaviješteni o mojoj konačnoj odluci – kazala je Perović.

Inače, juče je predsjednik Skupštine opštine Zeta Nebojša Domazetović održao sastanak sa šefovima klubova odbornika na kojem su se dogovarali o datumu održavanja sjednice. Kako je kazao Domazetović, sjednica će se održati 28. avgusta.

Na dnevnom redu između ostalog naći će se rebalans budžeta Opštine Zeta, polugodišnji izvještaj o ukupno ostvarenim primicima i izdacima od 1. januara do 30. juna ove godine, odluka o isteku mandata sekretara SO, predlog odluke o izradi Strateškog plana razvoja Opštine Zeta od 2026. do 2030. godine, te program rada Turističke organizacije Opštine Zeta za ovu godinu…

foto: Dan

NIKŠIĆ PROGNOZA