Za budućnost Zete: Knežević po ko zna koji put štiti interese svih Zećana

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević po ko zna koji put štiti interese svih Zećana i ulaže maksimalni lični i profesionalni integritet da se izbori za svakog Zećanina.

To se navodi u reaovanju koalicije Za budućnost Zete na saopštenje zetskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz DPS Zeta su ranije saopštili da „stepen poniznosti, sluganstva i idolopoklonstva“ koji u kontinuitetu pokazuje Milan Knežević prema predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću „odavno već prevazilazi mjeru dobrog ukusa čak i njihovih članova i simpatizera“.

„Trideset godina ste vi gospodo iz DPS-a ‘proizvodili’ jedino švercere pa je za vrijeme vaše vladavine poljoprivreda doživjela potop u Zeti. Kada već pominjete ime Milana Kneževića, on po ko zna koji put štiti interese svih Zećana i ulaže maksimalni lični i profesionalni integritet da se izbori za svakog Zećanina, dok ste se vi borili ko će više koverti da stavi u džep od sakoa i ko će manju tremu da ima pred dolazak nekadašnjeg šefa DPS-a u Zetu“, piše u saopštenju.

Dodaju da je čudi što u se iz DPS-a sada oglasila i da je potpuno normalno da oni kritikuju i samu pomisao a kamoli i realizaciju da se poljoprivrednicima iz Zete pomogne da proizvedeno voće i povrće distribuiraju i izvezu na domaćem ili regionalnom tržištu „preko osvjedočenih prijatelja Zete i Zećana“.

„Kako je cvjetala poljoprivreda u Zeti za vrijeme vladavine DPS-a svima je jasno kao dan a posebno onima koji danas dolaze do saznanja o mahinacijama DPS-a i njihovim metodama da dođu do subvencija za obradivo zemljište od strane Ministarstva poljoprivrede, na način što su stoprocentnu imovinu drugih vlasnika prijavljivali i predstavljali kao obradivo zemljište i na taj način dolazili do subvencija i para svih građana Crne Gore, a sve na štetu časnih poljoprivrednih proizvođača koji su svoju krv i znoj ostavili u poljima, ali ih vjerovatno tada ‘teren nije prepoznao'“.

Iz koalicije Za budućnost Zete poručili su odbornicima DPS Zeta Bolje da im je bolje da objasne građanima Zete „gdje su milioni eura koje niste realizovali iz kapitalnog budžeta a koji su na kraju vraćeni Podgorici“.

„Možda kako bi se iskoristili za sprovođenje kampanje ‘jedan zaposleni, četiri glasa’. To su radili vaši ‘spoosobni kadrovi’ koje sada pokušavate da vratite, ali možete jedino kao nezvane goste iz zadnje klupe skupštinske sale, jer su to vaši krajnji dometi“, zaključuje se u saopštenju koalicije Za budućnost Zete.

Foto: golubovci.me

NIKŠIĆ PROGNOZA