(VIDEO) Nikšić: U Srednjoj stručnoj školi dodijeljene diplome Luča, Blagoje Kandić đak generacije

U Srednjoj stručnoj školi u Nikšiću danas je organizovana svečanost u okviru koje su najboljim srednjoškolcima uručene diplome “Luča”. Za đaka generacije proglašen je Blagoje Kandić.

Najbolji su danas dobili i priznanja od Opštine Nikšić koje im je uručio predsjednik Marko Kovačević.

„Današnji dan je jedan od onih momenata koje ćete pamtiti u vašim životima. Svaki kraj, nakon kog slijedi početak je težak, ali s obzirom na uspjeh sa kojim ste završili školovanje, za vas, početak će biti lakši, tako da vam na tom čestitam. A mi ćemo se truditi, da zajedno sa direktorom,  budućim generacijama omogućimo da postižu ove uspjehe koje vi postižete. Još jednom vam čestitam i želim vam puno uspjeha u budućnosti“, istakao je Kovačević.

Za odličan uspjeh  iz svih nastavnih predmeta u dosadašnjem školovanju, diplomu Luča i plaketu Opštine Nikšić, dobila su dva učenika, a za  odličan opšti uspjeh u osnovnoj i srednjoj školi njih pet iz Srednje stručne škole.

Direktor škole Milisav Kosović podsjetio je da je otežavajuća okolnost za ovu generaciju bila  neredovna i online nastava, zbog kovid pandemije, ali je siguran da su spremni za dalje.

video:RTNK

foto:Opština NK/privatna arhiva

NIKŠIĆ PROGNOZA