Lirske bravure Lejle Kašić oduševile publiku u Nikšiću

Nikšić , „grad od čelika, junaka i duša mekih kao pamuk“, sinoć bio je domaćin jednom nezaboravnom događaju – predstavljanju zbirke poezije „Biću dobro“ Lejle Kašić, talentovane i inspirativne mlade pjesnikinje.

Kišna noć nije pokvarila blistavost ovog događaja; naprotiv, stvorila je magičnu kulisu za lirske bravure koje su Lejlu Kašić dovele u bliski dodir s publikom. Lejlin dar za izražavanje emocija na pozornici, njen talenat i tvorilačka strast bili su srž ovog nezaboravnog predstavljanje poezije. Njena poezija je povela publiku na putovanje kroz nijanse ljudskih osjećanja.

U intimnom ambijentu, Lejla je svojim izvođenjem pjesama privukla pažnju i osvojila srca svih prisutnih. Salom je odjekivao gromoglasan aplauz.

Ova promocija nije samo bila predstavljanje književnog djela, već je postala iskustvo koje je oplemenilo duše prisutnih. Svojom autentičnošću, Lejla Kašić je osvojila publiku i tvorila veče za pamćenje.

Prostor između pjesama Lejla je popunjavala životnim i iskustvenim pričama, potvrdila je i poručila koliko je terapeutsko dejstvo poezije snažno, a naš dar da verbalizujemo osjećanja i rane – svijet.

Foto: Tim IK Ouroboros 

NIKŠIĆ PROGNOZA